Latest News

Samenvatting: Veracyte kondigt nieuwe gegevens aan, gepubliceerd in Journal of Clinical Oncology, suggereren dat de genomische onderbouwing van de Prosigna-borstkankertest de prognostische prestaties stimuleert


SOUTH SAN FRANCISCO, Californië--(BUSINESS WIRE)--Veracyte, Inc., (Nasdaq: VCYT) kondigde vandaag aan dat de bevindingen van de eerste studie die de moleculaire drijvende krachten achter meerdere prognostische genomische borstkankertests evalueerde, werden gepubliceerd in de Journal of Clinical Oncology (JCO). De resultaten suggereren dat de genomische onderbouwing van Veracyte’s Prosigna® Breast Cancer Gene Signature Assay, met name de relatieve weging van de test van genen die tumorproliferat

Source linkWordPress database error: [Error writing file '/tmp/MYuACp97' (Errcode: 28 - No space left on device)]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (439751) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY RAND() LIMIT 0, 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy