Latest News

LR Health & Beauty: van vijfmansbedrijf tot succesvolle wereldspeler


AHLEN, Duitsland--(BUSINESS WIRE)--Beroemdheden die hun eigen geuren ontwikkelen, zwarte auto's met het bedrijfslogo en samenwerking met bekende instellingen als Dermatest GmbH – tegenwoordig wordt LR Health & Beauty met dit soort zaken geassocieerd. In 1985, het jaar waarin LR werd opgericht, zag het plaatje er nog heel anders uit. Destijds richtte de jonge 25-jarige mijnwerker Helmut Spikker, die het bedrijf in 2005 verliet, ‘L’arôme Parfümerie- und Kosmetikartikel GmbH’ op. In eerste ins

Source linkWordPress database error: [Error writing file '/tmp/MYIXRbax' (Errcode: 28 - No space left on device)]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (394744) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY RAND() LIMIT 0, 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy