Latest News

MC2 Therapeutics A/S voltooit inschrijving van EU Fase 3 directe vergelijkende studie bij patiënten met plaque psoriasis behandeld met MC2-01 PAD™ Cream

KOPENHAGEN, Denemarken–(BUSINESS WIRE)–MC2 Therapeutics A/S, een farmaceutisch bedrijf voor late klinische fase dat zich concentreert op lokale behandelingen voor chronische ontstekingsaandoeningen, heeft vandaag de voltooiing aangekondigd van de inschrijving voor het EU Fase 3-onderzoek naar de veiligheid en werkzaamheid van MC2-01 PAD™ Cream (calcipotriene en betamethasondipropionaat, w/w 0,005%/0,064%) bij volwassen patiënten met plaque psoriasis vergeleken met Daivobet®-gel (in de VS op d

Source link

WordPress database error: [Error writing file '/tmp/MYTHZNnR' (Errcode: 28 - No space left on device)]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND wp_posts.ID NOT IN (260830) AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2) ) AND wp_posts.post_type = 'post' AND (wp_posts.post_status = 'publish') GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY RAND() LIMIT 0, 3

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy

COVID-19

COVID-19 (Coronavirus) is a new illness that is having a major effect on all businesses globally LIVE COVID-19 STATISTICS FOR World